Onze menukaart

Lunch, hapas, avondeten, borrelen

Op de kaart vind u verschillende voorgerechten, van lekkere soep tot een heerlijk belegde toasts. Waaronder met geitenkaas, champignons en zalm.

Wilt u graag een gezonde frisse salade, dan bieden wij u verschillende maaltijdsalades aan. Probeer eens onze salade met huisgebraden rosbief of onze uitgebreide vissalade.

Wat vleesgerechten betreft hebben we een uitgebreid assortiment voor u. Heerlijk malse biefstuk en entrecote, maar ook een goede saté. Onze specialiteit zijn Spareribs. Deze staan elke dag op de kaart, maar op Maandag, in de zomermaanden, bieden wij u Spareribs onbeperkt aan!!!

Verder hebben we ook mooie visgerechten. Waaronder gebakken mosselen en zeetong. Onze Gamba’s Oh la la zijn een echte aanrader voor de gambaliefhebber. Wij serveren deze in een zelfgemaakte kreeftensaus. Om uw vingers bij af te likken!!

Onze vlees- en visgerechten worden geserveerd met friet en salade.

Voor de kinderen bieden we een kindermenu aan, met toetje en een cadeautje.

Om weer eens wat anders te eten hebben we ook een lekkere Nasi, Bami, spaghetti, en een kip-curry op de kaart staan.

Wilt u een goede, smaakvolle hamburger eten, neem dan eens een kijkje bij de hamburgers op de kaart. Van een eenvoudige cheeseburger, tot een uitgebreide Hamburger speciaal of Hamburger Oh la la. Onze hamburgers zijn huisgemaakt van 100% rundvlees.

Voor de snelle makkelijke trek hebben we een ruim assortiment aan snacks, waaronder de frikandel, frikandel XXL, van Dobbe kalfskroket en meer..

We hopen dat u, uw keuze kunt maken bij ons. Mochten er speciale wensen zijn i.v.m. dieet of allergieën laat deze dan aan ons weten, dan zoeken we samen naar de juiste maaltijd voor u.

ENKELE VAN ONZE SPECIALITEITEN

#mk-custom-box-5a98b4d1b2fba { min-height:75px; padding:15px 20px; background-attachment:scroll; background-repeat:repeat; background-color:#fafafa; background-position:left top; margin-bottom:10px; } #mk-custom-box-5a98b4d1b2fba .mk-fancy-title.pattern-style span{ background-color: #fafafa !important; }
  • Gamba's Oh la la

  • Gamba's Oh la la

   Gamba's Oh la la

   Eén van onze specialiteiten, gamba’s in onze huisgemaakte kreeftensaus. De saus heeft een intense kreeftensmaak, afgemaakt met een klein pikantje. Dit gerecht wordt geserveerd met een kleine salade en brood of frietjes.

  • Hamburger Oh la la

  • Hamburger Oh la la

   Hamburger Oh la la

   Huisgemaakte 100% rundvlees hamburger. Dubbele hamburger met cheddarkaas, huisgemaakte baconjam, geheime saus . Echt een serieuze hamburger, waar het water je van in de mond loopt….

  • Rosbief salade deluxe

  • Salade rosbief deluxe

   Salade rosbief deluxe

   Frisse gemengde salade met mosterd honing dressing, bedekt met onze huis gebrade rosbief. Aangekleed met grana padano kaas, mosterdsaus en eendenleverkrullen. Een goede keuze als u een frisse doch vullende maaltijd wilt nuttigen.

  • Entrecote

  • Entrecote

   Entrecote

   300 gram Entrecote, lekker mals gebakken. Eventueel geserveerd met een champignonroom/, peperroom, roquefort/ of stroganoffsaus.