Over ons

Hoe lang bestaat Oh la la, wie zijn wij, etc.

Oh la la, de plek in La Pineda waar je moet zijn geweest!! Waarom? Dat gaan we u nu uitleggen.

Oh la la opende zijn deuren voor het eerst in 1987. In 2009 hebben wij, Kelvin & Jeoffrey de zaak overgenomen. Ons streven is om u te ontvangen in een gezellige ontspannen sfeer. Waarin u zich direct welkom voelt.

Voor een lekkere lunch en/of diner hebben we een uitgebreide kaart met smaakvolle verse gerechten. Van rijkelijk belegde stokbroodjes tot onze beroemde spareribs of gamba’s Oh la la in pittige kreeftensaus. U kunt bij ons terecht om even te ontspannen met een lekker biertje of wijntje. Heeft u trek in een klein hapje daarbij, serveren we u verschillende “Hapas” (Hollandse tapas).

Verder hebben we een uitgebreide drankenkaart. Van frisdranken, wijnen, verschillende internationale bieren tot aan huisgemaakte cocktails en uiteraard de Spaanse sangria.

 • Jeoffrey
  JeoffreyEigenaar / Bediening

  Als eigenaar en barman verwelkom ik u graag in Oh la la.

  Ik probeer er alles aan te doen om het u zo comfortabel mogelijk te maken bij ons op het terras. Vanachter de bar maak ik uw verse koffies klaar en maak ik de kleurrijkste en smaakvolste cocktails.

  Ik ben er om uw bestellingen op te nemen, en waar nodig u advies te geven over onze menukaart.

  Hopelijk tot ziens op ons terras.

 • Kelvin
  KelvinEigenaar / Kok

  Als eigenaar en kok Oh la la sta ik elke dag voor u klaar om de lekkerste gerechten klaar te maken.  Door mijn diverse horecaervaringen ben ik van vele markten thuis.

  Uiteraard kunt u een lekker Hollands frietje met snack bij mij bestellen, maar ook bak ik graag een lekker visje of een mals stuk vlees.

  Graag verras ik u met onze huisgemaakte gerechten.